ZABAVNO, OBRAZOVNO I INSPIRIŠUĆE

LMI Academy kursevi produkcije i DJinga su osmišljeni tako da ste odmah motivisani i da omoguće realizaciju Vaših ideja i talenta kroz muzičku produkciju, kreativnost i DJing. Šta je DJ profesija? Kako se postaje profesionalni DJ? Kroz jedinstveni program i metode učenja brzo ćete usvojiti kako da stvarate, miksate i masterujete kao profesionalac.

MASTER

LMI kurs Produkcije i DJinga je osmišljen tako da na najbrži mogući način dođete do znanja koje omogućava realizaciju Vaših ideja i talenta kroz muzičku produkciju, kreativnost i DJing

DJ BASIC

Šta je DJ profesija? Kako se postaje profesionalni DJ? Kroz jedinstveni program i metode učenja brzo ćete prisvojiti tehnike i naučiti da miksate kao profesionalac.

ANALOG DJ

Miksanje na gramofonima? Želite da osetite lepotu vinila i gramofona? Program predavanja obuhvata razne tehnike miksanja, časove audiotehnike, kao i osposobljavanje za rad na bilo kom sistemu.

PRILAGOĐAVANJE I POVOLJNOST

Sadržaj lekcija uvek je pri lagođen vašim potrebama i ciljevima. Termini se zakazuju po vašoj želji tako da nikada ne možete da propustite predavanje ili čas praktične nastave. Na kraju kursa vas očekuje nastup u klubu DOT ili na nekom od naših festivala.

PIONEER & TECHNICS

LMI kurs DJinga prati aktuelne međunarodne muzičke i klupske standarde, tako da se sva nastava odvija na najnovijoj PIONEER & Technics DJ opremi, od jednostavnih XDJ - 700 do prestižnih CDJ3000 plejera i 1210mk3 gramofona.

LMI-Academy

LMI Academy

Kroz LMI Academy kurseve ćete zavoleti i sam proces sticanja znanja i umeća do Vaše prve pesme, miksa, masteringa. Edukacija koju stičete korisna je za širok spektar profesija u audio/video industriji i praktično znanje Vam otvara konkretne mogućnosti da se profesionalno ostvarite.