Groovyman

„Kao sin jednog od prvih Beogradskih Disk Dzokeja, Groovyman aka Saša Radosavljević spontano je započeo svoju karijeru u krugu porodice. Zahvaljujući bogatoj kolekciji ploča i muzičkih znanja koje je stekao vrlo mlad, nije bilo teško zaključiti da će se u životu naći bas u DJ vodama.

Kao rezidentni i programski menadžer u najvećim andergraund klubovima u zemlji i regionu, kao što su Mint (Where Groove Lives),Mladost, Anderground, Club Incognito, Caffe Dela Mar, Radionica, Basment, Sound, Lasta, Magacin i mogi drugi. Groovyman je nastupao rame uz rame sa Darenom Emersonom, Audiojack, Martijnom Ten Veldenom, Purple Disco Maschine, Joey Negrom, Dimitri from Paris, Sonny Fodera, Rolando, Len Faki, Boris Brejcha, Boris Dlugoschom, Jonny Rock, Robertom Ovensom, Stiv Angellom, David Pennom, Tiefschwarz, Silicone Soul, Supernova, Llorca …

Groovyman je osnovao duo Gramophonedzie („“Why Dont You““, 2009.) zajedno sa svojim kolegom Markom Milićevićem. Saša i Marko su dugi niz godina nastupali u najpopularnijim klubovima i vodecim festivalima u zemlji i regionu. Nakon dugog i uspešnog partnerstva, Saša je odlučio da nastavi solo karijeru.

Groovyman je nastupao i kao rezident DJ Red Bull-a i bio jedan od organizatora Red Bul Music Academy u Beogradu.

Kao rezident Tuborga nastupao je širom regiona, ukljucujuci i prvu SENSATION party u Srbiji, u Beogradskoj areni. Nastupao na festivalima u zemlji i regionu: Love Fest (SRB), Brodolom (BIH), Sonus Festival (CRO)

Groovyman je u saradnji sa slovenačkim umetnikom Magnificom remixovao naslovnu numeru za film „“Montevideo, Bog te video““.

Osvojio je nagradu „“Community Pick““ na Beatport takmičenju za remiks Solomunove „“Medea““.

Kao strastveni kolekcionar vinila, radio je za najbolje prodavnice ploča u Beogradu, kao što su HMK i LNP.

Groovyman trenutno sarađuje sa izdavackom kućom SoSure Music iz Londona, a „“High So High““, „“For You““ i „“Lift Me Up featuring Jamie George““su samo neka od izdanja uz koje ćete uživati u klubovima. Njegovi setovi su kombinacija senzualnog zvuka i funky groova.“