Katarina Vlasak

„Event manager, booking agent, PR, stage manager i profesionalna klaberka. U elektronsku muziku zaljubila se još 1999. godine, kao dete kultnog beogradskog kluba Industrija. Odmah nakon gimnazije započela je svoju sada već bogatu karijeru rada u domaćem klabingu.

Tokom 20 godina karijere, smenjivale su se pozicije organizatora, PR-a, stage manager-a i hosta, radeći za poznate elektronske promotere klubove i festivale: Teshka Mashineria, Exile, Summer Bassment, DNA Events, The Tube, Southern Soul Festival, Dimensions Festival, EXIT Festival, Lovefest, Blender, Central Dance Event, Let’s Mix It festival.

Katarina je od 2017. godine i deo EEMM agencije (Eastern Europe Music Management), kao booking agent jednog od najperspektivnijih domaćih artista Andrew-a Meller-a.

U svojoj radnoj biografiji broji i inostrane festivale na kojima je radila kao organizator i stage manager glavnih bina, poput GEM Fest-a i Echowaves Fest-a. Svoj nadimak “profesionalna klaberka” je zaslužila obilazeći klabing i festivale širom sveta, sarađujući i družeći se sa cenjenim DJ-evima, booking agentima, promoterima i organizatorima.

Igrala je na ogromnom broju dancefloor-ova najvećih svetskih klubova, a tokom ove više od dve decenije aktivnog klabingovanja posetila je festivale kao što su: BPM, Time Warp, Off Sonar, Off At Forum, ADE, Reworks, Mioritmic, Disco 3000, Minitek, We Love Sound, Dimensions…“