Nenad Stojanović – Neša Spin

Prvi DJ nastup u klubu imao je sa 16 godina. Aktivno je učestvovao u stvaranju lomaće andergraund scene početkom 90-ih. Vodio je i uređivao emisiju „MAGNETIK“ na radiju Rodi, u kojoj su gostovali svi vodeći artisti i promoteri tadašnje elektronske scene i slušale su se najnovije ploče (u doba pre interneta). Organizovao je prvi rejv većeg formata, van klupskog prostora, kao početak serijala žurki na do tada nezamislivim lokacijama. Pored dobre muzike težilo se i tehničkim inovacijama, te je na jedinom rejvu koji se organizovao ispod Mostarske petlje, prvi put do tada bio upotrebljen profesionalni laser.

Popularizacijom andergraund scene i njenim vrtoglavim usponom, pojavila se uvećana potreba za profesionalnom opremom, koja je manjkala u to vreme, a naročito kvalitetnim ozvučenjima koji su bili imperativ za žurku. Pored ulaganja u vinile, Neša je počeo je ulaže i u tehničku opremu specijalizovanu za elektronsku scenu. Nakon 90-ih i aktivnog bavljenja DJ-ingom, kao i rada u tada poznatom studiju, kroz koji su prošli svi najveći artisti tog vremena,prebacuje svoje težiste rada na LIVE produkciju.

Sa nastankom EXIT-a prisutan je na Dance Areni i Main Stage-u od prvog dana. Učestvovao je u svim velikim festivalima i događajima elektronske scene, gde je ili lično bio zadužen za postavku set up-a, monitoringa za svakog headlinera ili je bio zadužen za kompletnu produkciju. Zbog velokog iskustva i kao zvanični zastupnik Funktion One-a, dobio je priliku da bude deo BURN produkcijskog tima na Ibici, na takmičenju za najperspektivnijeg mladog DJ-a iz celog sveta. Bio je zadužen za tehničku postavku audio i video tehnike za artiste, master class predavače i ljude iz žirija – Carl Cox, Pete Tong, kao i za jedno od najboljih predavanja sa Tony Andrews-om, tvorcem Funktion One-a, u čuvenom klubu Space, čiji je sistem godinama proglašavan za jedan od najboljih na svetu. Nešina želja je da domaća publika uživa u kvalitetnoj produkciji i vrhunskoj tehnologiji, koja ide u korak sa svetom.