Prijavljivanje za drugo izdanje Let’s mix it takmičenja je završeno

Na konkurs za neafirmisane izvođače, pristiglo je skoro 200 prijava

Za drugo izdanje Let’s mix it takmičenja pristigao je veliki broj prijava, muzičkih talenata iz regiona. Zahvaljujemo se svim učesnicima na sjajnom odzivu i apelujemo da proveravaju svoje kontakt mejlove, kako bi dobili dalja uputstva u vezi samog konkursa.


Svaka prijava biće detaljno razmotrena i svako ko bude ispunjavao unapred propisane uslove, koji su konkursom traženi, učestvovaće u Let’s mix it takmičenju.


Let’s mix it tim radi na obradi podataka, kao i na tome da svaki kandidat dobije poseban tretman, da se svako predstavi na adekvatan način, kroz unikatni Let’s mix it dizajn vizuala, kratku priču, i posebno predstavljanje na sajtu i svim kanalima komunikacije na društvenim mrežama.
Detalji o početku, uslovima i načinu glasanja, kao i sastavu ovogodišnjeg žirija, biće objavljeni uskoro.

Hvala svima koji su nam ukazali poverenje i sa nama podelili svoju muziku, kao i svima ostalima na saradnji i podršci.
Hvala vam na strpljenju!

Let’s mix it tim

Za dalje informacije, pratite nas putem: sajta, Facebook stranice, Instagrama, YouTube kanala i SoundCloud profila.

Zorica Čanadanović
Zorica Čanadanović

Zorica Čanadanović, već četiri godine zadužena je za PR i komunikacije, za organizaciju Blender, Central Dance Event novogodišnji maraton, letnji klub Barutanu, kao i Strangefear koncertnu organizaciju. Sa beogradskom klupskom scenom upoznala se pre 20 godina, kao tinejdžerka koja je uplovila u vode elektronske muzike i počela da posećuje klubove i festivale. Od tada “surfuje” kroz raznorazne žanrove i dan danas se “vozi” na tom talasu alternative.

Articles: 156

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte dole da biste se pretplatili na naš bilten